~ shark dapat PLKN ye?

about 5,000 kali aku di ajukan soalan yang hampir same macam tu. 'shark, kau ingat kau artis ke orang nak tanye banyak-banyak kali?'. tapi memang ramai la yang tanye aku.
diana danielle

err, ye.. AKU DAPAT PLKN!!! sekarang ni semua perasaan aku bergaul mesra (takut, cemas, excited, gembire, ragu-ragu and others). tapi aku dapat panggilan ke-2/3. risau beb.
kene naik bas ni !!
ramai jugak lah friends aku dah pergi join kem ni (diorang yang first intake). tapi aku tak contact diorang pon. at least sms la kan. tapi ade sorang kawan aku ni asyik request singgit je kat aku. citt..bukan nak tanye khabar aku. shark, die sms jugak la tuh. err..tak kisah lah.
ape diorang buat nih??
berdisplin, ikut peraturan sudah semestinye la kan? aku no probs la with this stuff. shark budak skema. aku boleh je follow the rules. insya Allah.
what the....
aktiviti lasak? aduh, aku ni dah la lembik. boleh tahan ke kat sini? hari tu panjat spider web time kem SUKBEL pon dah semput. ni kan pulak panjat tembok besar china ni. boleh ke aku ni? entah la.
err..artis-artis ni..
kawan aku kate best gile kat situ. padahal die tak pernah pergi pon lagi. pastu sesedap rase je die kate macam ni kat aku, "shark, kalau kau pergi situ, konfem nangis bile time nak balik nanti". tengok-tengok belum start aktiviti kau yang menangis nak balik rumah.
cantik logo plkn nih.
kalau korang nak tahu senarai kem, soalan lazim budak-budak tanye, maklumat terkini tentang kem PLKN korang boleh tekan nih. padahal umum dah tahu, berie taruk link. kem impian aku; kem Princess Heliza ( tempat artis), Selangor and kem Benum Hills, Pahang.

p/s: malas sangat dah nak taip. MR REMY PAUL menyampah nak bace nanti. hehehe.

4 comments:

amny.. said...

ko dpt shrk???

sme ngn aku...

arap xsme ngn ko...

merana aku!!

miss shark said...

smpai aty ko amni..well, spe la yg na sme kem ngn aq nih..sob..sob..

remyramdan said...

apsal tetibe nme ak ade...

miss shark said...

MR REMY :sbab aq mnyampah kt ka sgt2 lah !!!!