~ 25 tentang aku, yang dunia perlu tahu

ok, jangan banyak cakap. bace je lah. kalau tak nak, nampak tak X warne merah kat atas belah kiri tu??


1) mereka panggil aku shark.
2) orang Melayu, Malaysian, and i'm MUSLIM.
3) tak suka bubble gum and chewing gum lah.
4) warna hijau sangat mendamaikan.
5) wearing spec ( bile perlu).
6) aku suka stalk profile orang.
7) allergy dengan kopi, nescafe.
8) suka shoujo comics.
9) tak pernah make-up. memang aku tak nak pon.
10) talkativeness.
11) fuddy-duddy, ye aku sangat kolot.
 12) love kids.
13) sayang kawan-kawan.
14) tak suka penipu. kau suka?
15) tak pandai bawak motor and tak suka naik motor.
16) hate watch horror movies (baik tengok kartun).
17) degil. tetap pendirian lah.
18) i'm not a good lover.
19) hate smokers.
20) aku tak pandai bergambar.
21) tak suka tengok orang di aniaya and ditindas.
22) fobia dengan lintah.
23) aku tak suka tiup belon, takut meletup!
24) suka benda yang pelik or unique.
25) i prefer to choose OMEGLE than facebook (talk with the strangers).


hahaha. ape bende yang aku taip ni? ntah, aku pon tak tahu. it's actually '25 random facts about me' and i've been tagged by pelakar bisikan hati, ikan masin, afif (orang yang sama). panggil r-5 je kot. thanks r-5 !! die suruh buat entry ni dalam english (not mandatory kan? ), but....... segan lah. tak hebat english. kepade sume follower.. ANDA DI TAG!!!

10 comments:

W said...

seriously, 1st time dgr nama omegle. +__+ btw, apa benda omegle tu?

miss shark said...

dear w : omegle tuh chatting room utk org2 luar ngare. u must use english to chat with them. its fun, so try it..

amny.. said...

waahhh...

bgus entry ko..

terbaek pnyer!!

miss shark said...

dear amni : kau serious kah? hahaha.(tak percaye)

r-5 said...

miss shark sorry lambat baca. sangat berterus terang, terbaik! hehe. suka-suka! saya pon tak suka pompuan make up jugak. natural itu keayuan sebenar. cewah! ye ke not a good lover? terangkan siket lagi. omegle saya suka jugak tapi suka maki2 omputih dlam BM. hehe. tapi ukan mencarut eh~ hehehe. aduss tak suka motor? aduss baru je nak beli superbik nak ajak miss shark ronggeng2. haha. samlah kita suka benda pelik *abstrak dan sukar diterangkan di sini. huhu. btw tenkiu sanagt2 kt miss sharkk sbb sudi buat. ngeee~ :)

miss shark said...

dear r-5 : tak pe. hehehe. sy mmg suka berterus terang. sy tak ayu pon. betul, sy mmg not a good lover sbb....haha.ntah? omegle utk bdk2 18 thn n above je kot. sy ade trajedi sikit dgn mtor nih. seram.. ye, benda pelik sampai buat org garu kpale. ur welcome~ hahaha

Mira iiya said...

hype shark....nice..
knal erW???

miss shark said...

dear mira iiya : hype..err, rase nye tak knal kot?

cunndaa said...

yaaarh....same laa...
takut ngn lintah...
geli nyerrr...

(imagine lintah sat...)
eeey...geli larh

miss shark said...

dear cunndaa : tapi lintah org buat ubat pulaks..