~ contest KAMI POSE PALING COMEY

lappy oh lappy. kau ade simpan pic yang COMEY tak? aku nak join contest ni oi ;

oh, syarat dia :

1)macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah.

aku dah lama follow kau.


2)taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

aku dah buat lah ni.


3)korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

ah.. aku nak fames, letak pic aku lah.

dari kiri : anis, nurul, AKU, farhana, fatihah
oh, aku takkan lupa korang sampai aku dah kawin and ada anak cucu tau!

4)korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

aku join sebab ni:
anak panah menunjukkan getah gelang
tengok pic kat atas tu pon dah tahu kan? 
AKU JOIN CONTEST NI SEBAB NAK MENANG DAN DAPAT IPHONE SEBIJIK (UNTUK GANTIKAN FON AKU YANG DAH UZUR NIH).



5)tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..
aku tag kan pada :
: nurul syuhada hasri
: hazwani amira
: umira qausar
: umi shahirah  


amni, kalau menang boleh dapat iphone or top up RM100 kan? (aku dah sah-sah pilih iphone)

p/s :  jangan gelakkan fon aku yang warna pink tuh. dia dah berkhidmat pada aku lebih kurang 6 tahun tau ! kalau aku cabut getah gelang tu, terburai lah isi perutnya (T,T).  tarikh tutup contest ni 25 FEBUARY 2011.

10 comments:

amny.. said...

heheh.....

ye dok nset ko 2...

huhuhuhu..

weh..

than r joinn..

cyunk kaw..(^^)

miss shark said...

dear amny : apa pulak kau tak percaya tu henset aku? heyy, lupe ke, aku ni kan tak kaya riban macam kau (merendah diri)

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

hahaha..shark xreti tag 0rg..huhu..(ulang 189 kali..)

sembil9n said...

tu HP ke =_="

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : ehem, ye la kan.. kau je yang pandai.. padahal ltak link je kot, tapi aku malas ye nak ltak link bgai..

miss shark said...

dear sembil9n : hohoho.. kesiannye (dah tak de rupe hp tu).. oh my..

kay_are said...

dapat nset??? biar betul!! camtu gud luck ye =) hope menang n dapat nset tu =)

miss shark said...

dear kay _are : memula saya tak percaya jugakk.. tapi..hahaha.. aminn, moga2 dapat :)

sarah mohamad said...

Good Luck . saya pun ada masuk contest tu jugak :)

miss shark said...

dear sarah mohamad : awk join jugak ye? hope murah rezeki, kita sama2 menang..aminn..