~ lessbians

wahai orang kampung! hahaha. perasan, aku bukan ketua kampung nak seru orang macam tuh. tak ada ape sebenarnye aku just nak bawak korang ke dunia reality sekarang nih. yeah, reality is not fantasy!
sekadar hiasan


lessbians? NO, aku bukan lesbo ok. gila, tak terfikir pulak aku nak pergi kearah golongan yang terlaknat macam tuh (mati kena rejam dengan family aku). tapi aku gemar berkawan dengan golongan ni. and ade sebilangan kecil kawan aku dari golongan ini.

semalam, (time aku sibuk layan lagu M. Daud Kilau dalam hanset aku) tetibe aku dapat massages;

*********************

lessix girl : hi, im s****. wanna be ur frend.
aku           : hi, wanna be my frend? ok.
lessix girl : so, do u hve any relationship with gurl before? with penks mybe.
aku           : naah. im str8. but im interested  with them. 
lessix girl : Oo, ok. emm, i juz want u 2 know tht, lesbian is not juz looking for sex n for fun. n im not    tht kind of lesbo. i dont like to talk dirty. im a les gurl who interested into movie, musics. i do luv a gurl n its not for fun. but for a real luv life.
aku           : really? cool. so, how abt ur fmly? they not angry isn't it?
lessix girl : nope. coz there is a reason tht make they accept me for being lesbo.

********************** 

tu je lah massages nye. aku lebih suka speaking dengan dorang. sempoi. more detail, aku rasa lesbo ni dapat number aku dari kengkawan aku yang...err, sama jenis dengan dia lah. aku bukan nak tayang publisiti murahan ke ape kat sini. cume nak share pandangan a.k.a pendapat aku je.

bagi aku lah kan, golongan ni tak patut di pulau kan. macam aku berkawan dengan dorang, aku hari-hari doa kan dorang ke jalan yang lurus dan di redhai oleh Nya. bukan makin menjahanamkan dorang ni ok!


p/s : Dont walk behind me, I may not lead. Dont walk in front of me, I may not follow. Just walk beside me and be my friend. (quotes dari fesbuk orang). aku suka berkawan !!

12 comments:

r-5 said...

suka quotes tu. hehehe. but in real life people won't walk beside you but they always wanna be in front of you. so beware don't let them leave u behind and make a move to stay in front. hehe. wink2.

miss shark said...

dear r-5 : yeah, simple quotes hahaha. its seems like u wanna show the real competition in this world rite? (persaingan secara sihat ok lah)

Amira Naddia said...

erk..takot dgn mereka!

miss shark said...

dear amira naddia : jangan takut dengan mereka, takut pada Allah ok. (mereka tak mkn kite pon. hehehe)

r-5 said...

Miss shark and Amira: tol2 takyah takut. haha.saya pon prnah berdepan degan gay lagi cuak. silap2 kena tankap ngn yg maskulin2 tu~ haha. yang penting jgn ari pasal dengan doang. haha

miss shark said...

dear r-5 : gay? PLU lah tu (people like us).. tapi gay bahaye lagi dari lesbo nih..erkk..

akmal said...

byk dgr citer psal les n gay..tp xprnah jumpa lg dgn org cam tu stkat nie..

miss shark said...

dear akmal : kita kena bersyukur coz golongan ni sgt minority dan ssh nak jumpa :D

diawania said...

shark . kaw mesej ngan sape wehh ??

miss shark said...

dear diawania : hahaha. sape? kau lah...

Raji berkata said...

owh ak ttaw cmner nk bezakan lesbian =.=" perempuan jalan pegang tangan biasa jer..
tapi kalau lelaki memang lah,
err unless dia tu bangla yg suka jalan pgg tangan sesama sndri
hak2

miss shark said...

dear Raji : memang payah la nak beza kan lesbo skrang nih. well, lau laki yg auww2 tu besar kemungkinan die.....(speechless)