~ SOLD OUT !

well.. ape yang SOLD OUT nye? bunyi macam hot stuff je kan. tak de lah, mana ade aku buat sale(s). aku sangat, sangat and sangat boring nih. so, otak aku pon dah tak betul (tapi aku still waras). sorry lah, semenjak due menjak ni aku jarang meng-update blog. no idea! tapi, aktiviti blogwalking tetap aku jalankan.

mane semua kawan-kawan aku? memang sorang pun dah tak de (bukan pass-away ye!). aku tau la aku duduk kat pendalaman, so memang susah nak communicate dengan dorang semua. hahaha. semak gila perangai kau shark! at least, tegur-tegur lah aku kat fesbuk tu kan. ni tak, buat dunno je time aku online.

nah, aku kasi upload pic meow aku sikit. name dia BECK. iklan sebentar, takut korang boring bace benda panjang-panjang lebar ni. yes, beck ni sangat, sangat and sangat loyal menemani aku, tak kire di mana aku berada (even dalam toilet pun dia teman aku!).
beck, LOVE you lah!!


see that? time aku nak buat entry ni pun dia ade at my side. punyalah sayang kat aku (syok sendiri jap). bersemangat pulak aku nak post entry nih! alamak, kantoi aku online atas lantai. port paling best ah! aku rasa macam lepak kat starbuck oi (punya la best)

beck paling terbaek..
ayahanda and bonda aku pulak always busy. busy, busy and busy! kalau pepagi tuh, tak sempat aku nak celik mate, dorang dah gerak pegi keja mencari rezeki untuk family aku. and kalau balik pulak time aku nak pejam mate baru dorang muncul. weekend? tak de istilah weekend bagi family aku. ayahanda aku tetap pegi keja jugak.

ni lah kehidupan aku. ye, aku akui memang BORING gila. no, aku patutnye bangga dengan kehidupan aku nih. syukur, Alhamdulillah.. aku still di beri peluang pegang tittle 'MANUSIA' walaupun orang panggil aku shark. ok, what-so-ever.

p/s : aku baru perasan yang blog aku nih tak de HEADER! kepala kau. hahaha. bila dah sampai seru nanti aku buat lah header ye. memang boring lah kat blog aku ni kan? thumbs down untuk diri aku sendiri!! (aku bukan LOSER lah!)

8 comments:

amny.. said...

yaahh!!!
shark~buat header laa best...

miss shark said...

dear amni : tak de mase beb nak buat..( tak reti sebenarnye )

r-5 said...

missshark: ha'ah la lame ltak tak updateblog dia ni~ hahah. kem salam kat beck tu eh~ huk3. cian dia. nnt lagi bape bulan je. tak boring dah la kan. ye la dpt result, pastu merantau lah ke university2 yang dipilih.

miss shark said...

dear r-5 : beck jwb salam awk td. hehehe. macam dpt je msuk universiti. tapi kalau dpt, lagi lah tak de mase nak update ini blog. huhuhu (T,T)

r-5 said...

miss shark: time ade masa update lah. huhu. actually suka ngn blog ni.sbb penulisannya trlampau jujur. suka dengan orang2 yang memnitikberatkan kjujuran ni. hehehe

miss shark said...

dear r-5 : sempoi. hahaha. ok, kalau ade idea, ade mase sy update ini blog ye. sy jujur sebab tak reti menipu (true statement k).

Raji berkata said...

hohoh diorang cri rezeki nk beri yg terbaik utk family ;D
yea kita kena hargai
ok lah ad gak BEck temankan kau on9
ak lagi la sorg2
T.T

miss shark said...

dear Raji : ye, rezeki yang masuk ke perut aku jagak kan? kau cari la seekor kucing yang tmankan kau (suggestion pulak)