~ aku suka bau ni!

assalamualaikum,

first of all, aku nak minta maaf pada korang yang selalu mengeluh bila bukak blog aku ni. lambat loading kan and tak de kena mengena dengan line. ada yang merungut (dalam fesbuk),

"sampai lima enam belas kali aku kena reload kau punya blog weh"

err, ok. aku minta maaf sangat-sangat. aku tak tahu nak buang widget apa lagi kat blog aku ni. lambat sangat ke blog aku ni? cehh, macam ramai sangat nak lepak blog aku ni. ok, minta maaf sekali lagi (sebab terasa over acting).

sudah, back to our bisnes. aku suka bau benda ni ;

hak milik ayahandaku
 tak tau nak kata apa. tapi seriously, kalau aku pergi mall mesti aku tertarik nak cari perfume or deodrant dashing yang warna ungu ni. sampai bonda aku cakap aku nak berubah jadi lelaki. APA?? aku tak sanggup nak ubah jantinaku. oh, no! tapi aku rasa tak salah kot, kalau girls pakai bau-bauan macam ni. cuma tak sesuai sangat la kan. pakai kat rumah je lah. aku kata tak sesuai, tak sesuai lah. moron!

p/s : lumrah alam la kot. boy(s) ada jugak yang pakai perfume girl.

29 comments:

Wafiy Suzly said...

kau pakai ke?haha
asal loading tgok blog ko cepat je..
bgi aku la...

amny.. said...

jangan smapai ko ketagih bau mnde 2 suda..:P

Mish Apple said...

ehhh.. xlmbat laa.. laju jee..

Mish Apple said...

ehhh.. xlmbat laa.. laju jee..

akmal said...

hehe. purfume laki lg best bau dia kan. :P
ok jer loading blog neh, tak dak sangkut2 pun

miss shark said...

dear Wafiy Suzly: hahahaa~ aku nak je pakai. aaa, kau punya line ok sangat la tuhh~

miss shark said...

dear amny : aku dah ketagih sekarang nihh.. arrgggghhhh ! (gedik)

miss shark said...

dear mish apple : ye ke? alhamdulillah. hehee~

miss shark said...

dear akmal : ohh, memang besh sgt2 :) cepat ye loading blog ni? alhamdulillah..

kay_are said...

rase ok je.. xde r slow mane pun... laju je bukak page.. so pedulikan.. tapi.. series pakai bedak tu?? biar betul.. huu

miss shark said...

dear kay_are : oh, kawan saya cakap lambat load hari tu. err, rasa macam nak pakai je. bau dia sangat daring :)

cik hemo hemo said...

alala, bau perfume tu seksi pepsi mempsi teksi la. yawww~

kalau laki pakai perfume prmpuan, mcm sweet jep bau. hikhik

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

tiru org pkai dashing! xmalu.....


blog ini berat kerna tuanyer..... ?


ape ?? nape pndg2 xpuas ati nih ???haahh ?

miss shark said...

dear cik hemo hemo : yeahh.. betul3.. daring sungguh bau dashing ni kan. hehehee.. mmg sweet kalau diorang pakai girl's perfume :)

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : apa? kau dah pakai? choyy.. aku tak nak la pakai!

emm, aku pun rasa mcm tu lah (mmg betul,aku dah makin gemuk)..hopeless~

Teenager Housemaid said...

errr.. dashing???
ngeee~

miss shark said...

dear Teenager Housemaid : yupp, sangat wangi lah :)

Mira iiya said...

tk lmbp mne pon loading ko pnya blog nih...
blog ko le pling laju..

what the...?? Dashing??
aiyo!! pning2!!

miss shark said...

dear Mira iiya : dulu kau jugak yang kate blog aku lembab.. adess.. kau ke ekk (dah lupa)

yupp, dashing. aku suka wehh!

aLieF si Muncung ManiS said...

blog awk okay je..tak ade la lambat.. awk,alief pakai dashing tu..meh la duduk sebelah alief ni..nnti awk puas hidu..huhu.

Mira iiya said...

oit shark..,tak pena pon ok aq kate cam tuh!!

ni asal ko pya blog ni hitam jer..hihih..

miss shark said...

dear aLieF si Muncung ManiS : ohh, ye ke? alhamdulillah. terimas alief. nak ddk sebelah alief? hehehee~ (gelak sebab ketakutan)

miss shark said...

dear Mira iiya : err, aku rasa kau yang cakap gitu kat aku :) jgn marah.. ahaks

blog aku hitam sbb aku suka hitam. (cakap je la kau bosan ngan blog aku nihh) hahaha~

umishahirah_ said...

saya juga suka itu bau.

miss shark said...

dear umishahirah_ : kita serupa.. nyanyi sikitt :) hahaha~

FurBall said...

aku rasa ok jew loading page ko..kalu tym lie lembap jew baru teruk...kalu biasa2..ok jew..jejeje..alasan tuh mereka tak mo check blog ko..pg jew pancng mereka2 th
uh..

aku tatau lah plak shark boley pakai deodorent..kan dalam air..mmg sentiasa mandi kan..ahaha..lupo plak..tak rosakk plak lappy bawak dalam air nih cik shark??


ngeh3...cepat tukar jantina..ahahaha

miss shark said...

dear FurBall : ohh, terharu pulak kau ckp cam tuhh.. hehehee. thanks ehh. aku tak de la kejam macam kau nk pncng2 org :)

hahahaa. kau tak pernah tgk cite spongebob ke? kan kat situ byk rumah apa.. that's mean, dalam air pun ada kehidupan. kena la pakai deodrant wehh..

ehem, mesti aku hensem bila jd laki :p nak ngorat cik gf kau! hahahaa

r-5 said...

haha pakai dashing?! gayah, mutusamy, keunggulan? ha'ah pakai kat ketiak je kan bukan orang taw. takde orang nak cium ketiak miss shark pon :p

miss shark said...

dear r-5 : ehh, nak buat iklan dashing pulak yee.. hehehee..tu la pasal, mana ada orang pakai deodrant kat tempat lain kan,..specific utk ketiak je. hahaha