~ aku tak boleh la...

assalamualaikum,

korang tahu apa itu lintah bulan? sejenis binantang yang berasal dari bulan. tipulah kalau korang tak tahu. tapi kalau ada yang tak tahu tu, meh sini aku bagi tahu.


Lintah bulan ialah nama biasa yang untuk semua moluska gastropod yang kekurangan cangkerang atau ada cangkerang dalaman yang kecil. (saintifik betul) sumber : Wikipedia.
creadit to google
well, toilet rumah aku kena serangan binatang ni. normally waktu malam dia buat serangan hendap kat rumah aku. dah la waktu malam waktu yang paling sesuai untuk aku, emm.. (berfikir sejenak) ah, faham-faham je la jangan pikir lucah sudah.

masalahnya, bukan sekor dua yang ada kat toilet rumah aku. berbelas-belas ekor lintah bulan duduk melepak kat toilet rumah aku. kalau nak pegang gayung, sure lah aku akan terpegang binatang ni sebab gayung tempat favorite meraka lepak. secara automatik, keinginan aku untuk emm akan hilang. aaarggghhh !!! aku tak boleh lah ! (emosi sekejap)

p/s : macam mana aku nak bunuh halau binatang ni hah? any idea? (sambil tengok jam) alamak, its 3:08 A.M and i wanna emm...

33 comments:

amny.. said...

bakoooooo!!bakooo!!

miss shark said...

dear amny : aku tak kejam macam kau !

FurBall said...

kita bako jew!!!!

jom bg lintah nih kat shark!!~_~

cian tgok susah nak emmm..ap emmm??ahahah

hanisa sabrina said...

ahhhhhh. takut gila lintah bulan

tak suka la spesis2 lembik gini .

cuba letak garam kat atas dia . selalunya dia akan kecut pastu dia tak lekat2 kat gayung tu

hanisa sabrina said...

ahhhhhh. takut gila lintah bulan

tak suka la spesis2 lembik gini .

cuba letak garam kat atas dia . selalunya dia akan kecut pastu dia tak lekat2 kat gayung tu

Wafiy Suzly said...

nak emm, ape tu?haha

aLieF si Muncung ManiS said...

pakai chopstick,,and then letak sekor2 dalam plastik..n then lepaskan binatang ni jauh dari rumah...:P..huhu

cik hemo hemo said...

geli lar!!!

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

alief : comel sgt cara tuh !..


shark : ko mkn laa laju2....hahaha..wat slurpp ckit..ngee



skong amni ! bakorrr !

umishahirah_ said...

kau buat dono je. haha. mereka suke stalk kau kot.

miss shark said...

dear FurBall : kau ngan amny mmg kejam.. apa? nk bagi aku.. pftfth ! hahahaa.. emmm tu kira benda yang lumrah alam.. smua benda perlu emmm.. get it? :p

miss shark said...

dear hanisa sabrina : kita sama lah.. tak suka betul makhluk ni..terima kasih sebab bagi idea yang bernas tu.. nanti saya cuba k,.. :)

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : ahaha.. kalau nk tau formspring aku.. kat sini open sgt..

miss shark said...

dear aLieF si Muncung ManiS : ayarrkk.. kat rumah ni ada sepasang je chopstick.. nak guna garfu je lah.. hehehee

miss shark said...

dear cik hemo hemo : eeuuww, mmg geli kan,.. huu~

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : ai syud, cara dia ke tuan dia yang comel nih.. hahahaa.. sekali aku tercekik mkn lintah ni, mmg arwah aku.. kau, FurBall ngan amni mmg kejam lorgh..

miss shark said...

dear umishahirah_ : hehehee.. lepas ni aku pjam mata msuk toilet.. sblum mereka stalk aku, aku yang stalk mereka dulu..:p

amny.. said...

miss jerung >>

ko xpayah dah beli mee kt kedai..lintah2 tuh ko wat la mee...stok xkan abes laa...

bakor2!!

miss shark said...

dear amny : erkk.. aku dah knyang mkn katak goreng td.. hehehehee.. aku tak mkn mee.. aku mkn nasi :)

kay_are said...

laa.. betul r asal dari bulan.. =P ish x pernah lak dengar lintah bulan menyerang.. bese anai2, lipas, tikus je.. ape lagi.. panggil ultraman !!

miss shark said...

dear kay_are : alamak, kr menyerang.. hehehee.. rasa nye asal dari bulan kot? ultraman jauh, ddk kat jepun la kr.. :'(

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

dah...ko mencintai ke menda jadah nih?????

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : gitu persepsi kau syud.. pgang pon aku dah failed, ni kan pulak mencintainya.. haram kjadah :p

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

dah u..bakor je laaaa !

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : aku tak kejam sgt cm tuhh (aku bakoo kau dlu aaa)

r-5 said...

rasa-rasa kalau taburkan dengan garam da selesai kot 8gerenti benda tu berbuih2 lepas tu, pastu flush masuk jamban! haha

anne jasmine said...

omakaii.... gelinye weh... nsib la bilik kat tingkat 4.. x de la lintah.. mau ade gak tatau laa

miss shark said...

dear r-5 : aaa.. kalau gitu, 5 kilogram garam sy beli nanti kat supermarket. buleh main buih lepas nih :p

miss shark said...

dear anne jasmine : japp.. lintah ni boleh terbang sampai tingkat 4 tau..(sila jgn percaya) :)

Raji berkata said...

yea tiada cara lain
selain anda bako tandas anda!
hahaha
geli tak? geli tak?

miss shark said...

dear Raji berkata : apa? bako tandas aku? tidak mungkin! tak de tandas pulak aku nih kang..

amny.. said...

wehh..

FURBALL nak merampas takhta pengomen terbanyak kau!!

siott..!!aku kne komen byk2 ni!!

miss shark said...

dear amny : dah mula la tuhh. ayarkk..hahahaa~