~ Celine Dion Eyes

assalamualaikum,

hari ni macam biasa, aku kena tinggal kat rumah. bonda and kakak aku pergi  jalan-jalan shopping kat Temerloh je kot. biasalah, aku tak campur sangat dalam hal-hal berkaitan shopping ni. hate that. ok, tujuan utama diorang nak melawat ayah teh aku. entah macam mana boleh ter-shopping pulak kan.

tetiba aku tertarik kat satu paper bag ni. cantik. tengok-tengok ada sunglasses (bonda aku punya). aku pun cuba pakai ;


nenek sape ni?

sunglasses

sunglasses jugak lah
oh, nama sunglasses tu Celine Dion Eyes. aku malu nak tanya harga dia (kat rumah aku pendiam). aku pun try google and terkejut beruk pencen sungguh aku. jumpa kat sini. lebih kurang $160 (kalau dalam RM berapa entah). lastly, sunglasses tu aku campak kat tepi, aku bantai ber-bueno sorang-sorang kat dalam bilik. sempoi.

p/s : jap, korang yang selalu online fesbuk, apa maksud massage ni hah? video ke?

Hey, check out this girl, lol, she must be out of her mind for making that video!: bit.ly/eNYMXb
OMG: This girl killed herself after her FATHER posted this message on her wall: bit.ly/hiht3w
semak betul dorang post kat chatbox aku. aku sememangnya malas nak amik tau (nak-nak tenet slow tahap dewa-dewi ni). sorry.

44 comments:

amny.. said...

wehhh..cun r ko..aku tergoda...sekali minah lesbo tengok konfem terpikat...

ehhh..aku pon dapt msg cmtu gk...
aku ase virus fb kot...

Mira iiya said...

virus named trojan house..sib baek ko tak bkk..
mmg smak pon mende tuh..pdhal org tuh tak send pon kat kiter!!

miss shark said...

dear amny : sob..sob.. terharu aku dengor. aku nampak kacak kan? mmg minah lesbo tu cair nye kat aku.

tu la pasal..ramai gak dapat msg tuhh..

miss shark said...

dear Mira iiya : wahhh.. kau budak IT.. thanks for the information dear. nasib aku tak bkk. kau pun pnh send tau benda alah tuhh..

Mira iiya said...

ngee..aq taw mmg aku pnah send pon mender tuh..
tp masa aq kna dulu.., lg trok msj2 yg dy send..hahaha..

cik hemo hemo said...

kalau cik hemo pakai spec tu, ade jugak orang tak dapat beza mane satu Celine Dion..

huahuahua~

miss shark said...

dear Mira iiya : tau tak pe. kau sng ar, bdk IT mmg dah tau trick virus2 apa semua ni. aku zero dalam hal2 macam ni. sabor je la.

miss shark said...

dear cik hemo hemo : hehehee..betul3.. mesti gempak bila cik hemo hemo pakai. (pakai masa amik result lah)

FurBall said...

aku tergoda..amny..jgn sibuk..ahahaha...

tade pape link fb tuh..saje jew spam tuh..aku pon tatau nape lah ada yg rajin sgt sapm nih..padahal aku pon dua kali lima spammer..jejeje

aku semalam pon baru makan kinder bueno..gagagaga..tak ley nak buatkan aku jeles!!

miss shark said...

dear FurBall : hahahaha.. kau ngan amny mmg.

ohh, spam, sepam. tak de ke dua pam ke, tiga pam ke. hahaha. ntah2 kau pembawa virus ni.

aku tiga kali makan kinder bueno hari ni. (bertambahlah berat aku!)

~::KUYA HARIS::~ said...

uwahhhhhh~besar cermin mata itu!!!hehe xD

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

mak kau hebadd !

bueno sodap jah ...

huhuuuu

amny.. said...

shark >> furball jeles ngn aku...aku baru nak ngorat ko..xpela...aku undur diri..sob3(T_T)

miss shark said...

dear ~::KUYA HARIS::~ : hehehehee..bonda saya punya ni (kalau buleh dia nak lagi besar)

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : bonda aku memang hebat :)

p/s : nanti aku bg kau bueno (punya plastik)

miss shark said...

dear amny : mana ada, dia nak ngorat kau tu. aku lah yang kena undur diri. hehehehehee~

r-5 said...

saya jujur mata miss shark memang cantik, da lama nak cakap tapi tak terluah. saya ni jujur takde niat lain ek. *saya memang suka tengok mata orang kerana mata mempamirkan seribu maksud dan rahsia tentang diri seseorang.

amny.. said...

shark >> ngek ka ngorak aku..furball tengok aku pon xpenah..nak ngorat plak..kih3.....

r-5 >>> saya memahami maksud anda..:)

r-5 said...

amny: betul ke anda sangat memahami maksud saya? bagus saya sangat suka berkawan dengan anda. klu tak keberatan apa yang amni faham? bley add saya kt fb then teragkan. teringin nak tahu. adakah benar pemikiran kita sama? hehe. ngee~ :)

miss shark said...

dear r-5 : wahh,..jujur sangat ni r-5.. hehehee. tak ade lah, mata saya biasa2 je. lawa lagi mata amny. gagagaga,.ohh,speechless~

miss shark said...

dear amny : hehehee,..chillex, main2 je lah. aku ni pun memahami kau jugak :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

tu spam tu semua tu,,,,jangan caya...weee~~~~~~~

miss shark said...

dear r-5 lagi : amboii,mendalam betul penggunaan ayat dia. hehehee.. rasanya pemikiran amny ngan r-5 memang samalah. ada jodoh korang ni :)

miss shark said...

dear Sarah Sayuri Hartnett : ohh, terima kasih. lepas ni memang tak layan lah msg cam tu. hee~

amny.. said...

r-5 >> takot la plak anda ckp camtu..kih3...add laa fb saya..=)

kay_are said...

mahalnye harge sunglasses.. x pernah lak beli sampai 160.. memang cucu bill gate! nak kenal leh? <-- mate duitan =P

miss shark said...

dear amny : amny trauma kena ayat bombastik nihh.. kau la pi add dia wehh,

miss shark said...

dear kay_are : saya pun tak pernah memiliki sunglasses semahal itu. bill gate tu atok angkat saya je (ye, dia langsung tak knl sy)

xoxoxo~

miss shark said...

dear r-5 : emm, betul jugak. saya pun suka akan kejujuran. tapi saya tak rasa mata saya secantik mata amny (secara jujurnya)..muahahaha..

insya Allah, korang ada jodoh. saya doa kan panjang lah jodoh korang..

r-5 said...

MISS SHARK: kejujuran itu satu sifat yang dituntut. suka menipu dan memutarbelitkan kata adalah perkara yang sangat perlu dijauhi. so hari ni da alang2 post pasal celine dion eyes bertempat kiranya kejujuran saya itu kan? :)

ada jodoh dengan amny? jodoh pertemuan di tangan Allah. :)mata amny lagi cantik? ku saya ternampak di blog dia saya komen2.

r-5 said...

amny: ok nnt saya add. :)

miss shark said...

dear r-5 : hahahaa.. sangat bombastik ayat awak tu. hohohoho..

cewaahhh..amny ngan r-5 buat drama ye kat blog saya ni..tak sabar nak dengar ending yang happy2.. :)

aLieF si Muncung ManiS said...

miss jerung comel!!! huhu..mahal gak harga cermin tu..bak sini gak bueno tu...alief pun nak berbueno gak..huuhu...

umishahirah_ said...

sharkk !! kau ke ni? pergh. esok ambik result ko pakai aa. at least dapat gak aku nak tengok face to face. huaaaa~ nak lagi best. sila bawak bueno untuk aku. yeahh!

miss shark said...

dear aLieF si Muncung ManiS : hahaha..tak ada lah alief, mengarut je. psstt, bonda saya dapat potongan harga tu, sbb tu dia beli. ok, nanti saya bagi alief bueno punya plastik. hee~

miss shark said...

dear umishahirah_ : wuwuwu.. aku nak pakai ni? abis lah, kena cubit ngan ustazah Norehan nanti. tak sanggup ohh.. kau punya pasal, satu bakul aku bagi kau (ok, aku tak mampu). hahaha :D

Mohd Ramdan bin Harun said...

ka er kat atas nuh...kalo ye...fes time cantik...cantik ew????

miss shark said...

dear Mohd Ramdan bin Harun : kau nak cakap aku tak cantik lah ni? hahahaa..mmg aku tak cantik pon wehh..(jujur)

RemyRamdan said...

huhu...sajew je der...jangn mara....lu memang cantik der...

miss shark said...

dear RemyRamdan : jujurlah, aku memang tak cantik. serious, memang tak cantik.

Teenager Housemaid said...

lawa..lawa..
kinder bueno tu sedap..sedap..muehehhe..

miss shark said...

dear Teenager Housemaid : tak adalah. saya biasa2 je. awk lagi lawa :) meh share ngan sy bueno tu..hehe

Raji berkata said...

ntah nape ak rasa Kinder bueno tuh lgi cantik =.=

miss shark said...

dear Raji berkata : yoshh..asal semua orang tertarik kat bueno aku tu? ~