~ magic

assalamualaikum,

wahh.. sekarang ni aku berminat pulak tengok Breaking The Magician's Code, channel 701, AXN (gila detail aku bagitau). tahun lepas adik aku selalu juga tengok television show nih. tapi aku tak minat langsung cos, who care about the nonsense stuff? so, tahun ni dia repeat balik episod tahun lepas kot. Magic's Biggest Secrets Finally Revealed.

Mr. Mask men
ayarkk.. selalu ada hot chicks dalam television show nih. so, memang 18 sx sikitlah. hot chicks tu daya penarik je heyy Mr Mask men, i know you! (sebab dia dah bongkar identiti dia tahun lepas).

jom tengok magic aku pulak ;

tengok betul-betul (sila fokus!)

aku start bukak (jangan kelip mata)

jeng, jeng, jeng.. dah hilangkan?

clap your hand audiences. aku dah berjaya hilangkan biskut beruang tuh dalam masa 5 minit sebenarnya dah masuk dalam perut aku.  so, aku or Mr Mask men yang lebih hebat?

p/s : pic ni tahun lepas punya. aku memang suka study biology dengan di temani oleh biskut beruang. kalau brand Meiji lagi sedap kot. korang pernah rasa?

32 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

suka tengok breaking magic code ni.hehe ^^ terbongkar sudeyyy segala trick yang buta2 ingat magic gila.hehe ^^

wanimira said...

ta suke tengok . ngarut n tah pape . HAAHAHA

amny.. said...

bpe byk da ko mkn beruang haaa!!!!!

miss shark said...

dear ~::KUYA HARIS::~ : hehehee.. betul3..even bnyk magic yang kuno2 kan?.. so, no more tricky after this, MAGICIANS.. hahaha

Wafiy Suzly said...

taktahu nak kata apa,haha

FurBall said...

mak ai.hebat gler..aku dah excited tgok2 aku tertipu lg..cenggini r ko..asek tipu member jah..ahahaha

miss shark said...

dear wanimira : hehehee.. mula2 aku tak suka gak.. last2 aku jadi suka pulak :)

miss shark said...

dear amny : kau ni, aku tak mkn beruang lahh.. its biscuit ok :)

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : kau bkn kata, kau menaip lahh..

miss shark said...

dear FurBall : apa pulak tipu? kau punya mata tuh silap (nama pun silap mata).. hehehee, chillex bro :)

kay_are said...

nak bagitau r.. saye r mask magician tu <-- jangan caye.. x best kot cte tu, nampak mengong je =P tapi memang magic part biskut tu!! cane wat cane wat?? <-- pura2 excited

miss shark said...

dear kay_are : ehh, mana ada.. mask dia lain kan..hahahaa.. tak de lah mengong ane (mcm cite fiksyen).. well, saya bakal jd magician lah nanti :)

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

pato ko macam bear ! aku penah ase..ko pnah bg aku..ptuiiihh...cam bihun hangit ! hikhikhik

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : derr.. agak2 lah.. kutuk aku ekk :p tak pe, kau kutuk aku. jgn kutuk biskut aku wehh (dia tak bersalah)..

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

ko yg mengode aku tyme study dgn mkanan yg lazat ! ;( lao pape jadik kat result aku cyup ko !

FurBall said...

ahh..aku tamo relax..aku nak marah n serang ko!!!gigitan ikan paus!!

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

furbull si ikan paus ! HAHAHA

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

furbull si ikan paus ! HAHAHA

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : hahaha.. banyak la kau. wehh, aku rasa aku tak pernah share mknan ngan kau.. takut habis :p

miss shark said...

dear FurBall : kau ganas gila.. aku ngap kang.. terus tak de kat muka bumi nihh.. ahahaa

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : dia ikan paus.. kau jd ikan bilis je la ekk :p

cik hemo hemo said...

hebakkkk! haha

miss shark said...

dear cik hemo hemo : hehee.. thanks dear :)

MiSsZ said...

Wah.. hebat2!! Leh masuk TV ni..

miss shark said...

dear MiSsz : err, 5 tahun yang akan datang :) terimas coz support.. hahaa

r-5 said...

haha. makan biskut bear? asal tak makan biskut ikan yu jep? oh lupa kalu kamu makan gerenti berebut dengan si pencuri beck tu nn. wkaka! bukak kotak da ilang. *fyi, beck tu kucing ahli sihir macam cerita sabrina tu~ 0.o haha

anne jasmine said...

hahahaah... mmg la magic.. laju betol..
btw.. singgah sini dari blog pengkomen diatas..
r-5.. :)

miss shark said...

dear r-5 : kalau lah ada jual biskut ikan yu, dah lama saya ngap.. tapi masalahnya tak jumpa ag biskut macam tu :) kiranya Beck tu pengamal ilmu hitam la kan..:p bhahaha

miss shark said...

dear anne jasmine : hehehee.. saya bakal jadi magician nihh.. err, terimas dtg ke blog sy yg tak seberapa ni :)

Raji berkata said...

wehhh
ajar aku cmner kau wat magic tuh??!!
terpegun* =.=

miss shark said...

dear Raji berkata : aaa.. adik aku pun boleh buat. terimas sebab terpegun wehh..ahahaa :)

amny.. said...

wehh..

FURBALL nak merampas takhta pengomen terbanyak kau!!

siott..!!aku kne komen byk2 ni!!

miss shark said...

dear amny : kau copy paste komen tuhh bakpe wehh. pelik2 je kau ni :p