~ pencuri handphone

assalamualaikum kepada blogger yang Muslim. salam sejahtera kepada blogger non-Muslim (kalau ada).

fuhh, aku selalu hilang fon kat rumah aku. rupa-rupanya, Beck, my lovely kitten cat yang sorok fon aku. kalau korang nak datang rumah aku, jaga fon korang elok-elok tau. takut hilang pulak nanti. tapi Beck kata dia dah taubat, tak mau buat dah. err, tak tau la.

tengok pic yang aku upload nih,

bukti pertama

bukti kedua

bukti ketiga

bukti ketiga keempat daa~

muka dapat 'hidayah'
bulatan yang tak jelas aku buat tu menunjukkan fon aku disorok. kalau korang nampaklah. opss, lupa pulak nak mention yang Beck ni 'lelaki' macho kat dalam rumah aku tau.

p/s : padahal aku yang letak merata fon buruk usang tu. tapi, aku tak nak mengaku jugak. Beck, kau tetap bersalah! (tengah pikir hukuman untuk Beck)

31 comments:

Wafiy Suzly said...

bukti ketiga double,hehe.
eh, best la besk awk tu, bak pinjam..
nak uat cucur kodok adabi,heheh

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : saje, nak kukuh kan tuduhan..hahaha..apa? cucur kodok adabi? mana boleh.. its mine ! chopp.. nama dia Beck lah (bkn besk) :p

amny.. said...

sembelih je beck 2...

xpon ko bli die nset bru!!!

ko tw x...ak bce en3 ko ni..terkahkkaahha ak ktwe..


mcm2 r ko ni!!!!

Wafiy Suzly said...

haha,typo la sala eja tu,cucur kodok perisa kucing sedap dimakan

miss shark said...

dear amny : daripada aku sembelih dia, baik sembelih kau ! Beck kate dia nak iphone kau pulak (fon aku tak cnggih katenye). kau gelak, gelak jugak.. ingat sikit dunia (jgn jd mcm mlm smlm, hahahaha)

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : mana tau sdp di makan? pernah rasa ekkk.. huu~ tak sanggup la nak mkn perisa kucing :)

kay_are said...

comel macam nero je.. hee

miss shark said...

dear kay_are : kembar seiras kot?? (statement tak boleh pakai)

Cik Ernyy said...

bhahaha ... sian kucing awak tuuu .. naseb dy tatau pape

amny.. said...

mlm smlm????

apekah???

Aujinz said...

mesti dia guna nak telefon awek dia.. koh koh koh

kay_are said...

xde makne nye.. nero lebih kacak =P

r-5 said...

hahaha beck2 meh curi handphone saya, supaya saya dapat alasan nak pakai handphone baru~ ;P

Cik Yana said...

Kesian kucing comel ni dipersalahkan. Hahaha~

miss shark said...

dear Cik Ernyy : dia tahu sebenarnya.. but he said, "better diam." hehehe :)

miss shark said...

dear amny : ahh.. jangan buat2 tanya.. :p

miss shark said...

dear Aujinz : maybe kott.. sebab dia janji nak buat date smlm, tapi postpone pulak hari esok..

miss shark said...

dear kay_are : Beck lagi kacak dan gagah :P

miss shark said...

dear r-5 : hee~ ada pulak request Beck curi fon dia. Beck kata tak baik buat cam tu.. (baik sedekah kan fon awk kat sy :p)..

miss shark said...

dear Cik Yana : hahahaha.. dia tak kisah cos selalu kacau sy..(padahal sy yg kacau dia)

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

urh..busukkkk !

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : kau lagi busukkk :p hee~

aLieF si Muncung ManiS said...

hahahaha..walaupun dia dituduh bersalah,,tapi cuba tgok muka dia tu..haha..innocent je.muka tak bersalah..comel...:P

miss shark said...

dear aLieF si Muncung ManiS : hehehe.. ntah ikut perangai siapa dia nih.. bila sekali tgk mmg rasa simpati, tapi bila 100x tgk rasa nak ggt je kucing ni :)

kay_are said...

nero gak yang lebih hensem!! <-- xnak kalah

miss shark said...

dear kay_are : nak kne ggt ngan Beck ni... Beck, tgk ni ade org tak nak mengaku klh :p

FurBall said...

dia pon nak call awek2 dia jugak..bg lah can!!jjejeje

miss shark said...

dear FurBall : tak boleh, nanti saya dengki kat dia pulak.. hehehee :p

Raji berkata said...

hak2 si pencuri comel
nak hukum pun xnsggup owh
hahaha

miss shark said...

dear Raji berkata : pftfth.. jangan terpedaya dengan paras rupa wehh.. :) haha

faiz said...

konsipirasi menyalahkan kucing atas kesalahan sendiri...heheh