~ honestly

Assalamualaikum,

penat aku gelak tadi. apahal la bebudak zaman sekarang ni. ada ke patut dia spell Gambang jadi gamp**g? dik, nak mencarut pun jangan la nak libatkan nama tempat dik. for your information, Gambang tu nama tempat yang berdekatan dengan bandar Kuantan. for more detail, kau google lah sendiri. apa guna google map kan?

honestly, aku nak bagitahu ni. aku errr.. aku tak minat lelaki jambu lah. betul. dan bila aku tengok feedback dari korang, nampak macam nak lebel aku ni pemburu lelaki jambu pulak. mana ada. aku suka tengok je. sekadar cuci mata. and honestly, aku suka makan jambu. nyumm..nyumm..nyum..

creadit to google

creadit to google

creadit to google
woii, siapa tak pernah pergi Pahang? huisshh, rugi korang tak pernah pergi. honestly, Pahang memang best.  tetiba aku promote Pahang (aku ni anak jati Pahang).

p/s : esok Isnin, kerja. dah-dah la melagha nya. pergi tidur ye anak-anak readers.

20 comments:

cik hemo hemo said...

joooom pegi Gambang . men air . hehee

RemyRamdan said...

pe kes jambu ngan ganp***????
btw..,i loike jambu...

miss shark said...

dear cik hemo hemo : ni mesti kes nak lepak Gambang water park ni. moh le kite...

miss shark said...

dear RemyRamdan : woii.. itu cuma pendahuluan untuk esei lah. aku juga suka :)

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

PUCUK JAMBU ! hahaha

amny said...

abg ko jambuu..heheheheh=P

pujuk jambuu pakwe ko !!!hahahah

miss shark said...

dear Nurul Syuhada Bt Hasri : apa pulak dia. kau ni =='

miss shark said...

dear amny : woii.. aku mana ada abg woi. hahahaa.. it's PUCUK la. bukan PUJUK. bhahaha.. aku tak kenal dia. maaf.

FurBall said...

laaa...baaru nak suruh ko ngorat aku..aku kan jambu batu..muka penuh ngan jambu batu..ahaks..jejeje...

aku pernah g pahang..duk kat de rhu..ntah r apa nama hotel tuh..tym raya 3 tahun lepas..then pusing2 kuantan..jejeje

deeya said...

eh eh ! jambu batu isi merah tu ta pernah jumpe pun .. sedap ker sedap ker ?

nak pegi pahang la .. date jom dear ! ngheee :)

~::KUYA HARIS::~ said...

sy kurang suka lelaki jambu tp cuci mata aje boleh laa.haha XD tp sy suka bangat sama itu jambu batu.nyum2..hehe ^^

kay_are said...

nasib aku bukan lelaki jambu.. tapi lebih kepade cool.. so leh r try2 nasib ye tak? =P keje ape nye lagi? bukan nak blaja lik ke.. ish ish

tomatokering :) said...

sukak jambu jugak !! :D

laki jambu pon lagi sukak ! hihi ^^

miss shark said...

dear FurBall : cehh.. kau lebih kepada chinease or korean look kot? mana ada jambu2. hihihihi.. kantoi lak gua pernah stalk lu.

see that? jelas terpancar wajah kegembiraan kau kat pahang. ngeh3.. de rhu banyak resort derr..

miss shark said...

dear deeya : nama jambu tu pink guava :) hehehee.. sedap gak rasa dia.

ohh, ada orang ajak date. jom3 ^^

miss shark said...

dear ~::KUYA HARIS::~ : woww, kita ada persamaan nihh.. nyumm..nyumm.. jambu bestt :)

miss shark said...

dear kay_are : aikk.. rasanya memang jambu r kr ni. heii, jangan la kantoi kan kat sini. adehh, rosak.

miss shark said...

dear tomatokering :) : hihihii.. tomato kering2 lagi sedap kott.. nyumm..nyumm.. kr jambu. boleh la try.. :p ngeh3..

aLieF si Muncung ManiS said...

tapi yang pastinya alief buka lelaki jambu..alief pandai main bola,main pool,pandai berenang,pandai main badminton,pandai main snooker..huhu..tapi orang suka panggil alief jambu..sebb diaorang cakap muka alief macam budak2..sedih..alief dah 21 kot..

miss shark said...

dear aLieF si Muncung ManiS : tabah ok, tabah. hahahaa.. saya memahami perasaan anda. terima je seadanya, tu kurniaan Tuhan pada alief kan. tak kan nak buat plastic surgery semata-mata nak ubah muka jambu kepada muka durian kot..