~ tapi aku ....

Assalamualaikum,

hari ni hari kesepuluh dalam bulan April. betul ke? entah la.

let us start our game. apa game-game? aku tak main game la. punah la macam ni. tak ada apa, cumanya aku rasa penat sikit la dua tiga hari ni. padahal aku tak buat apa-apa pun. ya, sebab aku tak buat apa-apa la yang menyebabkan aku penat.

jadi, di sebabkan aku tak buat apa-apa untuk dua tiga hari yang serba super boring ni, aku pun berjalan. i mean, berjalan dalam dunia maya la. secara realitinya, aku ni tak suka berjalan. (perlu ke aku bagitahu semua ni?)

ok, aku nak share apa yang aku dapat bila aku berjalan dalam keadaan separuh sedar dunia maya ni.





































scroll la lagi.












































lagi


































































sikit lagi





































































































































TADAA

apa pandang-pandang??!!


aku jumpa dia ni dalam fesbuk. ok, dia tak kenal aku, aku tak kenal dia. cumanya, aku teringin nak tanya dia ni ; "dude, why you so cute? kau perempuan ke laki ni?". tapi aku malu. hilang ahh macho aku. ok la,aku nak teruskan journey aku ni. ohh, mana lagi lubuk nak aku pergi nak cuci mata ni? so, jaga-jagalah bila kau nak upload pic kau dimana-mana. beware, or else, kau pulak jadi mangsa aku. femes kau dalam blog aku ni.

p/s : harap-harap gf / family dia tak baca post ni risau aku kena bomb je. one more thing, macam annoying je post ni kan? kan? kan? maaf.

31 comments:

Wafiy Suzly said...

argghhh mmat mane ni shark!!

~::KUYA HARIS::~ said...

ahaaaa..XD mmg comel laa.hehe ^^ dapat cuci mata malam2 nan buta ni XD

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : arghh, kau terpikat pulak dah. *tepuk dahi*

miss shark said...

dear ~::KUYA HARIS::~ : kehkehkeh.. ada gang ni. moh la kite.. :p

FurBall said...

wah..stalker..tapi quite cute..ahaha..patut lah mata jerung ko terpikat..ngeh3!!!

~::KUYA HARIS::~ said...

pssstttt miss shark..sapa nama dia??teehee XD

miss shark said...

dear FurBall : aku memang jadi stalker skang ni. hahahaa.. aku nak kau pulak jadi mangsa aku! takut la tu :p

miss shark said...

dear ~::KUYA HARIS::~ : adehh.. sudah lupa namanya. kehkehkeh.. 5 minit je ingat nama dia.

Wafiy Suzly said...

bukan tpikat, aku jeles, muehehe

FurBall said...

ko nak stalk aku..tak yah..aku boleh reveal kan sume rahsia aku kat ko..sbb sebenarnya aku adalah clark kent..muahaahhaa

amny said...

ko ni gilerr...pakwe aku ko rembatt !!!ni marah ni...!!!!!!!!!!!
ahahhahahahaha,xpe2..aku izinkan..

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : relex ahh, nanti aku letak pic kau besau2 dalam entri aku nanti. ngeh3 XD

miss shark said...

dear FurBall : kau clark kent ke? clark kentucky je aku nampak.. KFC mari. hahahaha.. :p

miss shark said...

dear amny : hahahahahahaa.. kau mana kenal dia. cecechh, izinkan pulak tuhh..

cik hemo hemo said...

pehhh. pakwe chooomel. fesbuk die ape eh? cik hemo nak ngorat nihh.


ekeke~

adan said...

jambu siot..!!!!!!!!

adan said...

jambu siot..!!!!!!!!

miss shark said...

dear cik hemo hemo : adehh.. saya lupa lah nama dia. hihihihii..

miss shark said...

dear adan : jambu kan? nyumm..nyumm..

deeya said...

hahaha ! sengal .... muke jambu bhai . mana mau dapat nie .. keh3 !!

umishahirah_ said...

sharkkk !!! lubuk mane kau kutip ni. comellllll gile wehh. super kiut. wooo~ aku rasa cam perempuan aa. haha.

miss shark said...

dear deeya : sudah berlambak di pasaran. hihihii.. sila lah dapatkan segera.

miss shark said...

dear umishahirah_ : tu lah pasal. sedikit kekeliruan di situ. hahahaa.. kalah justin bibir kott.. ngeh3..

adan said...

jelessssssss ai... hhahaha

kay_are said...

mane2 r die jumpe ni.. xpe.. same comel same cute.. try r tekel tengok.. confirm ngan mata jerung yang menawan tu, si die akan terpikat =P

miss shark said...

dear adan : hihihii.. pergi santau budak ni cepat.

miss shark said...

dear kay_are : apa kr merepek ni? mana ada comel. hihihii.. ok, ok, budak tu memang comel :p

RemyRamdan said...

wowowoowow...kelass arr taste ka shark....
jambu tu woi....
tp cute gak ar...tah2 adik beradik ka.....
saje nk promote....
wawawaw

miss shark said...

dear RemyRamdan : hahahaa.. kau ni, agak2 la pun. muka 'adik-adik' ni untuk kau je la. woii, aku mana ada adik manis cenggini :p

shera ismail said...

wah wah . smart smart ! not bad . hehee :D

miss shark said...

dear shera ismail : nah, ni untuk kau. bhahaha :p