~ aku benci orang penakut, pengecut.

Assalamualaikum,

creadit to GOOGLE.
"aku menyampah gila la dengan si penakut tu. ada ke patut, tengok cerita hantu kat wayang pun boleh peluk-peluk aku? aku rasa tak ada lah seram mana. setakat jerit sikit-sikit aku rasa better lagi. aku rasa nak bagi penampar je kat dia. kau tau, semalam, aku ada sergah dia. aku tengok serupa histeria dah perangai dia. maunya aku gelak guling-guling kat situ. penakut gila. choyy, pergi mamm lah kalau nak kawan dengan aku pun. AKU BRAVE."

15 minit kemudian.

"err, shark. teman aku pergi toilet jap. aku takut lah."

p/s : kat atas tu statement yang telah di tokok-tambah oleh aku di keluarkan oleh roommate aku 4 tahun dulu. ibarat meludah ke langit; ludahan tu kena kat batang hidung sendiri.

18 comments:

Wafiy Suzly said...

harr harr harrr, sarcasm.

miss shark said...

dear Wafiy Suzly : aku tak amalkan sarcasm buat masa ini.

:: cekodod :: said...

kwn aku tutup mata guna kaki dalam panggung time tengok cite seram..boleh bayangkan? hehe

adan said...

ahaha.. padan muka roommaate tu.. kena balik..

kNOcK..KnOcK.. said...

hahahah...btol ke miss shark x takut...
(^___^)*v

miss shark said...

dear :: cekodod :: : nak guna kaki kena basuh guna lifeboy wehh. LOL

miss shark said...

dear adan : itulah. lupa cermin diri sendiri tu.

miss shark said...

dear kNOcK..KnOcK.. : sejujurnya, saya memang penakut. LOL.

r-5 said...

cerita ini bersifat antonym-ism. bagus~ :)

amny said...

siapakah beliau??

miss shark said...

dear r-5 : cerita pun ada sifat rupanya. LOL

miss shark said...

dear amny : beliau adalah kau.

FurBall said...

dia melawak jew ngan ko tuh..sbb dia tau dia nak ajak ko p tandas..kuar lah statement nak bg ko gelak dulu..ehehhe

miss shark said...

dear FurBall : aku anggap dia tak pandai buat lawak lah. mana ada orang berani gelakkan dia.

kay_are said...

memang kelakar r.. ayat je kencang tapi realitinye?? huu

Mira iiya said...

serupa cam roommate aq..,
pksa aq bgun mlam2 tman g toilet
..,benci!!!!!

miss shark said...

dear kay_are : kau kena faham manusia jenis ni.

miss shark said...

dear Mira iiya : kau pun sama, kejut aku nak gi tolet dulu.