~ kenapa nak cari aku lagi?

Assalamualaikum.

petang tadi.

we are young, we run free,
stay up late, we dont sleep,
got our friends, got the night,
we'll be alright.

lagu Travie McCoy dari handphone aku berkumandang secara tiba-tiba. missed call lagi. siapa punya kerja entah.

aku dengan beraninya, call dia. sah. dia lelaki. macam biasa, bila ada lelaki yang tak di kenali kacau nombor aku, aku ignore je. sekali kena cop budak sombong. siapa kau nak menilai aku? kalau ada masalah, berterus-teranglah.

tidak lama kemudian.

baru aku tahu dia A***. classmate aku dan juga pembuli aku pada masa dulu. sial kau A***.

p/s : jawab soalan aku ni, kau boleh ke terima orang yang pernah memalukan kau pada masa dulu?

19 comments:

senyumSOYA said...

kalau dia nak kawan x salah kan?
dulu2 tu time bdak2 ke shark? hehehe..

yad'z said...

mungkin dia nak mintak maaf n berkawan balik.. think positive.. =)

:: cekodod :: said...

wah..blog dye dah lawa lah..xboleh,kalau aku aku marah weh!

shark said...

dear senyumSOYA : memang tak salah. saya pun suka berkawan. yeahh, time tu hingusan lagi :D

shark said...

dear yad'z : positif. ya, saya positif. hihihii

shark said...

dear :: cekodod :: : err, mana ada lawa lah. ok, esok aku marah dia habis2.

Aoi@riena said...

buat baik bpada2 buat jahat jgn skali.. (ade kaitan ke..).. kalo beliau nak berbaik. ape salahnye.. tp kalo beliau buli lagi.. sepakkan aje beliau itu...

love said...

..betul lah tu kan think positive.
i pernah dlm keadaan cam u. heee
i x kwn balik ngan budak tu. kesah itu dh dilupakan dan sudah pun meaafkan,
but... ade bende n ade orang yang cam x layak tuk ade dlm hidup kite. bukan meletak kan taraf atau ape. tapi biar lah dia dgn cara dia n i dgn cara i kan. itu lebih baik.

( this is just from my point of view)

adek dah besar said...

bagus nya kalau dapan berkawan balik. Apa salah nya.

But biarlah hanya sekadar kawan. Kalau nak Flirt, baik jadi budak sombong.

Saya juga lelaki pembuli dan saya ketahui naluri lelaki pembuli.

daddyzkool said...

buang yang keruh ambil yang jernih ...rasanya tiada kerugian...

chemay said...

ringtone fon best!
terbaekk
ehhe..

ala laki tuh..
patut mase kol tuh terus maki2.
best.
haha
*gurau*
:P

shark said...

dear Aoi@riena : ohh, rasanya macam ada kaitan je. hihiii.. memang beliau tu bakal di sepak.

shark said...

dear love : alahai.. nak memaafkan orang tu rasanya tidak menjadi masalah. cuma, susah nak terima dia balik. thanks for your point of view ;)

shark said...

dear adek dah besar : susah tahu, nak terima dia balik. ok, kawan je pun, tak susah mana. pembuli!

shark said...

dear daddyzkool : betul tu. tak rugi sesaat pun ;)

shark said...

dear chemay : yeah, best kan lagu tu. excited sangat kot bila dapat tahu dia tu siapa. hihihii.. tak sempat nak maki.

kay_are said...

yang aku tau r, bese kalau laki ske kaco pompuan tu time skola dulu, means die nak attract pompuan tu sebab die dah fall in love kat pompuan tu. so ape lagi? kepak kepung kepak kepung r.. =P

shark said...

dear kay_are : pandai2 kau je. tak de masa nak fall2 in love bagai. huh.

who knows? said...

sbnrnye budak 2 suke shark...sbb 2 dulu dia wat cm 2 tuk tarik perhatian shark le...hehehe skrg nie bru dia nk ngorat...bru je nk mulekn,dh kne mrh...hahaha kesian dia...
dari: hafiz munawari