~ positive and negative. they're good friend.

Assalamualaikum.

hi. i'm back.

let us discuss about the positive and negative perspectives. most of us often to see the positive perspective until ignores the negative perspective. actually, positive things will probably not escape from negative things. on completion, a positive thing coming from negative things as well. If there is no negative things, positive things are not likely to be formed. understand?

kalau nak aku terangkan secara umum, kau lihat sahaja urine test kau. pada slip yang di kepilkan, semua benda dia tulis negatif. kalau salah satu daripada ujian tu ada tulis positif, kau memang ada masalah.


kalau aku cakap kau STUPID, bukan bermakna kau bodoh. tapi,

Smart Talented Unique Person In Demand.

yang ni tolong nilaikan dari sudut positif ya.


p/s : aku sedang berjinak-jinak dengan bahasa penjajah untuk buat preparation for my Malaysian University English Test for next year. sh*t.

10 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

shark.. shark... ^^

rindu lerr kat dia ni. hehe ^^ baru skrg update belog. hehe :')

Ched said...

susa ouh muet..tatau laaaa..haha

chemay said...

alaa..
muet.
chemay tak prepare pape pon.
nasib baik dapat band3
hehe

shark said...

dear ~::KUYA HARIS::~ : hehehe.. terharu pulak rasa. ada jugak yang merindui diri ini ;)

shark said...

dear Ched : aku tak pernah lagi dengar orang kata muet sng ==

shark said...

dear chemay : wahh.. congrats. mesti chemay hebat speaking ;)

r-5 said...

nice! keep up your good work. :D

shark said...

dear r-5 : thanks r-5 ;)

kay_are said...

menarik definition stupid tu.. owh, muet.. cool je suda.. dulu time speaking pun out.. janji yang lain ok.. mesti leh lepas nye.. =)

shark said...

dear kay_are : LOL. ouhh, kau memang pandai english kan. patut la kau cakap gitu.